Dita e Pavarësisë – 2022

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë, për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës organizoi pritje për nxënësit dhe mësuesit shqiptar në Austri. „Jam shumë i lumtur që sot në ambasadë pres mysafirë të veçantë siç jeni ju nxënës…

Konkurs / Gare recitimi

Për nder të 14-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, me 19.2.2022 u mbajtë një aktiviteti online “Konkurs /Garë recitimi“ me temën „PËR TY KOSOVË“. Aktiviteti u organizua me inciative të znj. Miradije Berishaj, kryrtare e Shoqatës së Mësuesve Shqiptarë „Naim Frashëri“…

Aktiviteti “Lexuesi i vitit”

Me 25.11.2020 Vjenë, u mbajt aktiviteti në distancë “Lexuesi i vitit” për nder të 28 Nëntorit- Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë. Shoqata e Mësuesve Shqiptarë “ Naim Frashëri” në Austri falënderon Ambasadorin e R. Shqipërisë z. Roland Bimo dhe stafin…

Aktivitet “Recituesi i dalluar”

Të nderuar!Për 13 vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, në kuadrin e mësimit të gjuhës shqipe në Austri, me datën 19.02.2021 Shoqata e Mësuesve Shqiptarë “ Naim Frashëri “ në bashkorganizim me Ambasadën e Republikës së Kosovës realizoi me…

Seminar pune

E shtunë, 26.6.21 VjenëShoqata e Mësuesve Shqiptarë „ Naim Frashëri“ në Austri, mbajti seminar pune me temë „ Mësimi i gjuhës shqipe në Austri“.Në seminar morën pjesë mësues nga Vjena, Niederösterreich, Oberösterreich, Kärnten, Vorarlberg dhe Salzburg.Nga të ftuarit, mësuesit dhe…