Konkurs / Gare recitimi

Për nder të 14-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, me 19.2.2022 u mbajtë një aktiviteti online “Konkurs /Garë recitimi“ me temën „PËR TY KOSOVË“. Aktiviteti u organizua me inciative të znj. Miradije Berishaj, kryrtare e Shoqatës së Mësuesve Shqiptarë „Naim Frashëri“…

Vazhdoni të lexoni

Seminar pune

E shtunë, 26.6.21 VjenëShoqata e Mësuesve Shqiptarë „ Naim Frashëri“ në Austri, mbajti seminar pune me temë „ Mësimi i gjuhës shqipe në Austri“.Në seminar morën pjesë mësues nga Vjena, Niederösterreich, Oberösterreich, Kärnten, Vorarlberg dhe Salzburg.Nga të ftuarit, mësuesit dhe…

Vazhdoni të lexoni