SHMSH “Naim Frashëri”

Dita e Flamurit-28 Nëntori Me 7.12.2021, Me rastin e Ditës së Flamurit, 109 vjetorit të shpalljes së pavarësisë, nxënësit e mësimit të gjuhës shqipe në Austri, i dhurojnë Ambasadorit Flamurin e punuar artistikisht nga duart e tyre. Në kuadrin e…

Tubim solidarizues për të prekurit nga tërmeti

Tubim solidarizues për të prekurit nga tërmeti

Në tubim morën plesë ambasadori i Shqipërisë, shkëlqesia e tij, z.Roland Bimo, zyrtarë nga Republika e Kosoves, (nga MDIS; Ymer Avdiu dhe Barbana Sekiraqa, nga MASHT; Nuhi Gashi), mësues nga shtetet rajnale të Austrisë,përfaqësues shoqatash shqiptare e bashkatdhetarë. Nga ky…